آموزش مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران
آموزشی

دوره آموزش مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران و اصول تشریفات

دوره آموزش مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران و اصول تشریفات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک،برگزار کننده دوره های جامع آموزش و یادگیری آشپزی، کافی شاپ؛ از مدیریت تا کافی من، مدریت رستوران، ساخت شکلات های دست ساز، باریستا، دوره های فینگر فود. می باشد. دوره آموزشی مدیریت راه اندازی کافه، رستوران و اصول تشریفات از دوره های محبوب این دپارتمان است. 

 

 دوره آموزش مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران و اصول تشریفات

در آموزشگاه مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک یک دوره ۳۶ ساعته است که به صورت حضوری و آنلاین در سرفصل های ذیل به دانش پذیران ارائه می شود: 

  • فرهنگ غذایی ملل مختلف 
  • تکنیک های آداب و معاشرت در کافه و رستوران 
  • زبان بدن(رفتار غیر کلامی) در کافه و رستوران 
  • آموزش رنگ شناسی کافه و رستوران و ابعاد و اندازه
  • آموزش منو نویسی و محاسبات مالی 

  • معماری داخلی کافه و رستوران 
  • آموزش طراحی کافه و رستوران های سوژه ای 

  • یادگیری انواع سبک های کافه و رستوران 

  • آموزش تشریفات و چیدمان 

  • آموزش نحوه برخورد با پرسنل 

  • بررسی پروژه های اجرایی
تصویر نویسنده
admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *